OVER ONS

Over Carwash
Vaassen

  • / Over Ons

Over Carwash Vaassen

Carwash Vaassen is een familiebedrijf van vader en zoon: Gerard en René de Wilde. Al ruim 35 jaar staat onze naam in Vaassen en omstreken bekend als een betrouwbare partij voor zowel schadeherstel. Een logisch vervolg daarop is hun nieuwe focus op autowassen.

U kunt bij Carwash Vaassen uw auto laten wassen met de unieke Christ Aquatus Prime rollover-wasunit. Daarnaast beschikken wij over 6 wasboxen en 4 stofzuigplekken, zodat u er ook voor kunt kiezen om zelf uw auto te wassen en van binnen schoon te maken.

Onze trots: Christ Aquatus Prime rollover-wasunit

Als eerste in Nederland beschikken wij over de crème de la crème op het gebied van wasunits. Dankzij innovatieve scantechnologie volgt deze machine perfect de contouren van uw auto voor een optimaal resultaat. De wasunit kan zowel conventioneel borstelen als borstelloos uw auto wassen.

Eigen horecagelegenheid

Jouw auto krijgt een wasbeurt in onze Rollover Aquatus Prime wasunit. Tijdens het wachten kun je makkelijk even bij Bij Ons Vaassen naar binnenwandelen voor een lekker kopje koffie, thee of fris.

Carwash Services

Zakelijk afspraak

Zoek jij een plek om rustig met jouw klanten te kunnen vergaderen? Dat kan BIJ ONS in Vaassen! Tijdens deze afspraak kun jij genieten van de goede service van het personeel en heerlijk eten en drinken. Wil jij hiervoor reserveren? Ga dan naar https://bijonsvaassen.nl/

Carwash Services

6 wasboxen, 4 stofzuigerplekken

Vertrouwt u het reinigen van uw auto alleen toe aan uw eigen handen? Dan kunt u bij ons kiezen uit 6 wasboxen en 4 stofzuigerplekken om alles helemaal op uw eigen manier te doen.

Waspas aanvragen
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.
Open chat
Vragen? Chat met ons!
Vragen? Chat met ons!