Over Carwash Vaassen

Carwash Vaassen is een familiebedrijf van vader en zoon: Gerard en René de Wilde. Al ruim 35 jaar staat onze naam in Vaassen en omstreken bekend als een betrouwbare partij voor zowel schadeherstel. Een logisch vervolg daarop is hun nieuwe focus op autowassen.

Je kunt bij Carwash Vaassen jouw auto laten wassen met de unieke Christ Aquatus Prime rollover-wasunit. Daarnaast beschikken wij over 6 wasboxen en 4 stofzuigplekken, zodat je er ook voor kunt kiezen om zelf jouw auto te wassen en van binnen schoon te maken.

Afbeeldingen-website-Carwash-Vaassen-Bij-Ons
Over-ons-1-Carwash-Vaassen

Onze trots: Christ Aquatus Prime rollover-wasunit

Als eerste in Nederland beschikken wij over de crème de la crème op het gebied van wasunits. Dankzij innovatieve scantechnologie volgt deze machine perfect de contouren van jouw auto voor een optimaal resultaat. De wasunit kan zowel conventioneel borstelen als borstelloos jouw auto wassen.

icon-car

Jouw auto blinkend schoon

Dankzij de Christ Aquatus Prime
rollover-wasunit blinkt jouw auto
als nooit tevoren.

icon-car

Compleet ontzorgd

Jouw auto wordt gewassen,
terwijl je buiten de auto wacht.

icon-car

Borstelloos / krasloos wassen

Onze machine kan ook zonder borstels (uitsluitend velgen) jouw auto wassen, dit wasprogramma is daarom speciaal voor auto’s die een glascoating hebben.

Fotogallerij Carwash Vaassen

Eigen horecagelegenheid

Tijdens het wassen kun je makkelijk even bij Bij Ons Vaassen naar binnenwandelen voor een lekker kopje koffie, thee of fris.

Afbeeldingen-bij-ons-vaassen-carwash-vaassen-e1675346193765
Afbeeldingen-bij-ons-vaassen-carwash-vaassen2-e1675346232961

Zakelijk afspraak

Zoek jij een plek om rustig met jouw klanten te kunnen vergaderen? Dat kan bij BIJ ONS in Vaassen! Tijdens deze afspraak kun jij genieten van de goede service van het personeel en heerlijk eten en drinken. Wil jij hiervoor reserveren? Klik dan hier.